Y’all said I shouldn’t have quit so I went bacc on y’all dumbass 😂
329.4K3.5K

Y’all said I shouldn’t have quit so I went bacc on y’all dumbass 😂

6 day ago

Related Post

Likes (329,426)

    Comments (3,536)

    Show More ↓
    8 day ago

    Happy face ? ✈️  #workmode  #canberra

    1.9M5.1K
    7 day ago

    Can’t Be Tamed-ley

    707.1K3.6K
    4 day ago

    Sea berotot?? dari di perut udah berasa. Waktu hamil Ry, Ry aktif banget di perut sampe perut mengok2nya kocak, cuma geraknya berasa karena Ry emang ga bisa diem aja. Sedangkan kalo Sea beda, aktif banget di perut, tapi perut mengak mengoknya sampe sakit, brasa kaya anak ini mau ngejebol kluar dari depan, bukan bawah?? pas hamil, i keep telling my hubbie  @tail_wagging kok Sea setrong banget yah rasanya, ternyata pas kluar memang benar adanya? doi berotot? tangannya beneran kuwat banget, makanya dibedong juga susah banget posisiin tangan Sea karena pasti ditahan sama dia, harus dia sendiri yang mau gerakin, kalo gak mau yah jadi kaya panco sama Sea kan ngeri juga? pas baby spa juga di stretching-in tangannya susah banget, malah ditahan dikakuin, kalo dilepas baru dia stretching sendiri??‍♀️? okay nak, what’s next? Skarang aja kalo kbangun malem pake sit-up tau2 mau duduk sendiri oleng2?di 3,5bulan kamu udah berhasil guling2 tengkurep sendiri, 4 bulan push-up yah apa gimana nih maunya?

    146.1K800
    1 day ago

    Happy to share with you my new  @johnhardyjewelry campaign  @josholins Spring 2019 Nueva campaña para  @johnhardyjewelry  #spring 2019  @pabloidbeauty

    100.8K598
    4 day ago

    get you a girl who can do both ??‍♀️??  #ShapeTapeNation

    172.6K509
    22 hour ago

    I’m 1000% there @broccoliCity and  @childishgambino  #BCFEST19  #BroccoliCity

    230.2K865
    4 day ago

    Да или нет ?

    239.2K14K
    11 day ago

    90.8K1.2K
    4 day ago

    Я хорошо спряталась? ??

    73.7K1.4K
    7 day ago

    А вы знаете, что скоро САМОЕ удачное время в 2019 году для запуска карты, исполняющей все ваши желания? И зачем платить деньги, чтобы вас кто-то этому учил, если мы можем это сделать вместе с вами бесплатно!? В прошлом году после такого проекта были сотни отзывов о том, что «Ураа! Сбылось!!!» Готовить карту начинаем с понедельника 14 января! Расскажем тайное время, когда и как активировать! Вы будете в шоке, обещаю? Мы поможем создать ВАШУ ЛИЧНУЮ, идеально работающую карту желаний. Разберем весь процесс создания и активации Карты от А до Я. ⠀ Участие БЕСПЛАТНОЕ❗Единственное, что важно сделать, чтобы ничего не упустить - прямо сейчас подписаться на всех волшебников??, каждый из которых отвечает за свой сектор и расскажет важные секреты: ⠀ ☆  @aizalovesam ⠀ ☆  @tetyamotya ⠀ ☆  @zhanna_badoeva ⠀ ☆  @maria_ivakova ⠀ ☆  @milalevchuk ⠀ ☆  @ler_chek ⠀ ☆  @lyubov_businessblog ⠀ ☆  @sashazvereva ⠀ ☆  @larangsovet ⠀ ☆  @uletimru ⠀ ☆  @planiruem_vmeste ⠀ ☆  @ssfat ⠀ ☆  @botanovna_ ⠀ ☆  @doctor_zubareva ⠀ ☆  @_kristina_russinovich_ ⠀ ☆  @my_marina_cy ⠀ ?Работу с картой мы начнем в ПОНЕДЕЛЬНИК! ? Кто с нами - подписываемся на волшебников (посты будут у них!) и ставим любой смайл в комментариях!

    15.4K2.7K
    8 day ago

    I ain't who I was a year ago or a month ago or even yesterday.

    27.5K1.1K
    9 day ago

    ?Last chance to enter? GIVEAWAY 6 IPHONE XS FOR FREE? We Are Giving Away 6 IPhone XS To 6 Lucky Winners! . ?TO ENTER?: 1⃣Follow :  @jadrxma  @krispyklay  @dxbrimi  @retro_cook  @adam_deese  @vehiclefiends 2⃣Comment done!! 3⃣Like This Picture! ❤ . The announcer will be announced soon be ready!!!! ?GOOD LUCK? . . ?GIVEAWAY 6 IPHONE XS GRATIS? Kami Memberikan 6 IPhone XS Untuk 6 Pemenang Beruntung! . ?Caranya?: 1⃣Follow :  @jadrxma  @krispyklay  @dxbrimi  @retro_cook  @adam_deese  @vehiclefiends 2⃣komen selesai !!! 3⃣ Suka Gambar Ini! ❤

    9.1K1.3K
    7 day ago

    Disneyland is always a good idea?? and you CANT stop me from the rice crispy Mickey , the churros and the micheladas!What’s your fav ? _____________________________ Lipstick |@yslbeauty 23 Mystery Red Sweater |  @forever21 Photo Cred |  @ayyysebas

    165.3K1.2K
    9 day ago

    OH COME ON  #twinning

    133.6K715
    4 day ago

    When you try to KonMari but your clothes have different plans. ? ? ?:  @instantdoodles

    36.4K1.5K
    3 day ago

    I could not get these sparkles off ? ?  @marksingerman

    285.4K4.6K