[#EXID] 19.01.10 오늘은 추운 겨울에 태어났지만 누구보다 따듯한 목소리로 노래하는 솔지의 생일 입니다 ☺️❤️ 잊지 못할 하루를 보낼 수 있게 축하해 주세요 🎂
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#솔지야_생일축하해
#HAPPY_SOLJI_DAY
73.5K1.5K

[  #EXID] 19.01.10 오늘은 추운 겨울에 태어났지만 누구보다 따듯한 목소리로 노래하는 솔지의 생일 입니다 ☺️❤️ 잊지 못할 하루를 보낼 수 있게 축하해 주세요 🎂 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  #솔야_생일축하해  #HAPPY_SOLJI_DAY

7 day ago

Related Post

Likes (73,462)

    Comments (1,498)

    Show More ↓
    1 day ago

    meet my vampire classmate  @kovie1on1 .... ??? this was the day we wrote our last paper in final year. See how handsome I is and was!!! Dayummm

    53.7K1.1K
    10 day ago

    ??Where are you from ? .... American dream ?photo >  @jimi.stone ??‍♀️?hair & makeup>  @hair_by_jay1

    62.3K1.4K
    3 day ago

    Только спустился с гор? , и сразу попал за руль Maserati? ⠀ Первый рабочий день в этом году начался удачно! Ближайшее время буду двигаться на этом авто. Огромный респект  @maserati_moscow и  @mercury_russia ?? ⠀ Сейчас едем прокачивать тачку подписчику, скоро выйдет первая серия. ⠀  #maserati  #levante  #тачканапокачку

    131.4K638
    6 day ago

    ♥️

    325.1K1.9K
    1 day ago

    Vem logo, fevereiro! A próxima edição da  @bazaarbr chega às bancas comigo na capa como você nunca viu: platinei o cabelo pela primeira vez. O responsável pela transformação é o embaixador da  @wellaprobrasil,  @andersonacouto, que revela tudo sobre o processo com exclusividade à Bazaar digital - no link da bio. A fotografia é de  @bobwolfenson, com edição de moda de  @luisfiod, beleza e corte  @aledesouza1970 e empresariamento  @pinymontoro. Segura a ansiedade que já, já a Bazaar está nas suas mãos!

    59.6K1K
    4 day ago

    Happy Saturday guys! Just finished my workout ??‍♀️ Ill never leave the gym without taking a scoop of one of my personal favorite products Glutamine by  @1stphorm. The reason I’m able to go back to back days in the gym is because my body’s ability to recover from its workouts quickly. I’m rarely sore, and if I am it’s tolerable to handle so there’s really no excuse. Glutamine helps decrease your recovery time , help muscle growth and decrease muscle breakdown. Make sure you add a scoop to your post workout ??

    104.1K724
    7 day ago

    just wanted to say thank you so much. i neeever would have seen myself being nominated for literally any awards so this is INSANE. I love u guys so much. thank u for voting and thank u for being by my side thru absolutely everything . it’s our year (,: link to vote is in my story ?

    70.8K1.6K
    6 day ago

    Just shot a dope abs routine + more with  @mikerashid at  @selfmadetrainingfacilitycm guys make sure you are SUBSCRIBED I’ve got some awesome info packed vids coming! YouTube.com/simeonpanda YouTube.com/simeonpanda YouTube.com/simeonpanda

    115.9K373
    5 day ago

    ?

    186.6K1.8K
    1 day ago

     #10yearschallenge aunque en realidad esa foto es de hace 9 años que mi ñeñe precioso Steewy  @losperroshoffman llegó a mi vida. ?

    272.9K1.4K
    8 day ago

    ? B+B+B ?  #family is  #forever  #thedanielsons  #totalbellas  #7days  #countdown ?•  @amaes_photography Glam•  @zac_phoenix Hair•  @thetarahair

    286.7K1.3K
    6 day ago

    wrong number

    2M12.2K
    1 day ago

    New styles. Same slay. My  #swimsuitsforall Essentials Collection is HERE! Link in bio to shop. ??(#bts footage at  @swimsuitsforall)

    360.4K2.2K
    3 day ago

    Sea berotot?? dari di perut udah berasa. Waktu hamil Ry, Ry aktif banget di perut sampe perut mengok2nya kocak, cuma geraknya berasa karena Ry emang ga bisa diem aja. Sedangkan kalo Sea beda, aktif banget di perut, tapi perut mengak mengoknya sampe sakit, brasa kaya anak ini mau ngejebol kluar dari depan, bukan bawah?? pas hamil, i keep telling my hubbie  @tail_wagging kok Sea setrong banget yah rasanya, ternyata pas kluar memang benar adanya? doi berotot? tangannya beneran kuwat banget, makanya dibedong juga susah banget posisiin tangan Sea karena pasti ditahan sama dia, harus dia sendiri yang mau gerakin, kalo gak mau yah jadi kaya panco sama Sea kan ngeri juga? pas baby spa juga di stretching-in tangannya susah banget, malah ditahan dikakuin, kalo dilepas baru dia stretching sendiri??‍♀️? okay nak, what’s next? Skarang aja kalo kbangun malem pake sit-up tau2 mau duduk sendiri oleng2?di 3,5bulan kamu udah berhasil guling2 tengkurep sendiri, 4 bulan push-up yah apa gimana nih maunya?

    146.1K800
    1 day ago

    ساحرته مافيها كلام

    24.1K2.9K
    3 day ago

    ?????? 2002

    887.7K6.5K