Estoy escribiendo mi libro, que te gustaría que cuente? Te leo ⬇️ PH 📷 @melanieantondef 📷
171.6K1.5K

Estoy escribiendo mi libro, que te gustaría que cuente? Te leo ⬇️ PH 📷  @melanieantondef 📷

2 month ago

Related Post

Likes (171,636)

    Comments (1,519)

    Show More ↓
    12 day ago

    Happy Dad x 4 ✊?? !!! Всем детям только здоровья. ??

    152.8K4.8K
    1 day ago

    Привет! Обещала сделать лайктайм - ловите? Правила знаете, а если нет - "старенькие" вам подскажут, да ведь?? На фото - моя главная любовь, залайкайте нас тоже) Хорошего вечера❤

    10K3.4K
    9 day ago

    @fashionnova ??  #lingerie  #happyweekend ??

    70.9K1.8K
    2 day ago

    Ну что) этот розыгрыш можно было бы назвать «какашечный»?? но есть те, кто предпочитает думать, что это на футболке пироженка единорог, а не ??? У нас две формы приза: ?? для девочек такая футболка и такие кеды (с единорогами)- нужного вам размера ?? (у меня на 14 лет) ?? для мальчика футболка со светящимся в темноте динозавром и классными кедами! Приз победителю куплю по его размеру и привезу из США (далее вышлем почтой! Условия просты?? ✅поставить лайк на последние 7 постов. ✅на этот пост тоже ❤️❤️ ✅под этим постом в комментариях написать «готово» и указать для кого вам нужен приз! Если вы ставите лайки на все посты, то просто пишите комментарий. Выбор делает программа, проверяя что соблюдены все условия! Результат в понедельник днём ?? Поехали?

    26.5K13.5K
    5 day ago

    Knowing your angle is everything ?  #10yearchallenge  #nevertoolate

    128.9K4K
    10 day ago

    I rarely ever straighten my hair so I didn’t realize how long my hair actually is now! 8 years of growing it out ? I can’t wait to dye it again hehe.. and get a trim because the ends are very very very dead ?

    209.6K3.3K
    3 day ago

    74.7K1.7K
    1 day ago

    Heading into a xXx meeting this weekend... Who would you like to see added to the xXx League?

    2M17.3K
    3 day ago

    “Man in the mirror my hero, He helped me center my ego. I see the fire in his eyes, But he keep my blood pressure zero”  @liltunechi

    269.3K1.1K
    8 day ago

    Name that princess!

    66.2K1.8K
    6 day ago

    Is that you bob?

    149.9K1K
    5 day ago

    عدسات بيوتيس القطر : 14.2 التقعر : 8.6 العدسات مصرحه من هيئة الغذاء والدواء السعودية و من الاتحاد الأوربي CE ومن ال FDA الامريكيه تحمل شهادة الجودة GMP وعلامة الاتحاد الأوربي للجودة والمواصفات العالمية والمقاييس الايزو العدسات اللاصقة الطبيعيه مريحه جدا كل العدسات متوفرة في صيدليات وايتس وفي بيوتي سكرت ومتوفرة في متجر نون وفروع فور ايفر ٥٢ @Beauteouslenses @Forever52_ksa Beauteous Lenses Diameter: 14.2 Concavity: 8.6 Authorized by Saudi Food & Drug Authority And by CE And by FDA Quality Certificate GMP The lenses has the European Union Quality Mark, standard specifications and ISO. Natural contact lenses are very comfortable Lenses are available at Whites Pharmacies, Beauty Secretes and Noon store. Account on Instagram :  @Beauteouslenses

    87.2K1.3K
    2 day ago

    Go with the frothy flow! For more, explore  @disneylittlemermaid.

    182.8K1K
    7 day ago

    Sea berotot?? dari di perut udah berasa. Waktu hamil Ry, Ry aktif banget di perut sampe perut mengok2nya kocak, cuma geraknya berasa karena Ry emang ga bisa diem aja. Sedangkan kalo Sea beda, aktif banget di perut, tapi perut mengak mengoknya sampe sakit, brasa kaya anak ini mau ngejebol kluar dari depan, bukan bawah?? pas hamil, i keep telling my hubbie  @tail_wagging kok Sea setrong banget yah rasanya, ternyata pas kluar memang benar adanya? doi berotot? tangannya beneran kuwat banget, makanya dibedong juga susah banget posisiin tangan Sea karena pasti ditahan sama dia, harus dia sendiri yang mau gerakin, kalo gak mau yah jadi kaya panco sama Sea kan ngeri juga? pas baby spa juga di stretching-in tangannya susah banget, malah ditahan dikakuin, kalo dilepas baru dia stretching sendiri??‍♀️? okay nak, what’s next? Skarang aja kalo kbangun malem pake sit-up tau2 mau duduk sendiri oleng2?di 3,5bulan kamu udah berhasil guling2 tengkurep sendiri, 4 bulan push-up yah apa gimana nih maunya?

    146.1K800
    10 day ago

    Ставь ➕ если ты замужем ) Ставь ➕➕если ты замужем и счастлива ) Ставь ➖если тебе нет 30 и ты не замужем ) Ставь ⁉️если тебе за 30 и ты сейчас не замужем ) Очень интересно )))

    323.9K52.6K
    10 day ago

     #OnThisDay in 2011,  @leomessi received his 2nd  #ballondor! ⭐️⭐️ •  #Messi  #Barça  #LaLiga  #LaLigaSantander  #Trophy

    217.1K843